Vezels

100% groentevezel uit verse groentestromen

Tijdens de productie van groentesappen ontstaat nog een waardevolle nevenstroom voor de levensmiddelenindustrie: die van groentevezels. Bij vanRijsingeningredients benutten we die nevenstroom optimaal. Doordat we vezelstromen niet overmatig verhitten, blijven waardevolle nutriënten en kleurstoffen die van nature voorkomen in de groente optimaal behouden.

Ideaal als waterbinder of ter verrijking van soepen, sauzen, brood, deegwaren, vlees en  (vegetarische) snackproducten

vanRijsingeningredients' wortelvezel is zowel vers als diepgevroren beschikbaar. Beide varianten vormen een goede bron van vezels die in relatief hoge percentages aan producten kunnen worden toegevoegd. Ze verbeteren de textuur of het gehalte aan voedingsvezels. Applicatietesten zijn gedaan in vleesvervangers, soepen, sauzen, brood, deegwaren, vlees en (vegetarische) snackproducten. Op dit moment is onze vezelfabriek volop in ontwikkeling. Samen met u kijken we graag hoe we optimaal tegemoet kunnen komen aan uw applicatiewensen.

Specificatie wortelvezel

Product beschrijving: Wortelvezel. Machinaal vervaardigd uit verse wortelen geleverd volgens traceerbare systemen, HACCP.

Ingrediënten
Wortelvezel, ascorbinezuur (Vitamine C)

Verpakking
Plastic kratten met dubbele liner, 15,5kg per krat. Bevroren bij -18°C

PRODUCTSPECIFICATIE

Product voldoet aan de algemene levensmiddelenwetgeving in de EU.

  • Het product is vrij van GMO en allergenen
  • Droge stof: 20% – 25%
  • Voedingsvezel: 13,75g / 100g wortelvezel
menu
sluiten